BULQIZA. ATY KU SYTE E FEMIJEVE KERKOJNE VETEM NJE COPE BUKE.

Nje nate dimri vdiq i biri i nje lypseje. S’u prish bota, as fukuaralleku s’mori fund.-Neno!…-Bir!-Dua buke!Mema hesht.-Neno!-Bir!-Ngriva!Mema psheretin.-Neno!-Bir!-Me dhemb koka!Mema s’pergjigjet. N Bulka. Nënë dua bukë, thërret një zë në shkretëtirë,Nënëëë dua bukëëë, jooooo cokollata.Fëmijë, që në duar nuk mbajnë libra por lopata.Shqipëria, politikanët,duart e pista dhe të gjata. Ku jeni ju që premtuat, […]Read Post ›