EDVIN RAMA LUAN ME DISA PORTA NJEHERESH DUKE PERJASHTUAR SHBA DHE NATO.

Beogradi kryeqytet i shovinizmit, lojë me shumë porta me rusët dhe kinezët, Tirana kërcen vallen e Berlinit dhe të BE, mendon se ku të fshehë paratë. Veprimtari shqiptar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Shenasi Rama  komenton tensionimin e befte te mardhenieve nemes serbeve dhe shqiptareve,ndersa ben dhe nje analize per tiparet e udheheqesve politike te serbeve dhe shqiptareve,ne raport me […]Read Post ›