ALBANIA: Gangsters With uniform The Police.

https://www.youtube.com/watch?v=RElbfgiiUCY ISH SPIUNET DHE GANGESTERET ME UNIFORMEN E POLICISE. KUSH ESHTE ARBEN HYSENI. Spiuni i sigurimit te shtetit Arben Hyseni,i rekurtuar titullar policije,( Z/ Drejtor i policise ne qarkun e Korces) autor i torturave te qytetarit Korcar Tomi Misha,ne dhomat e izolimit te policise Korce. Policija po ju bem presion mjekeve te spitalit rajonal Korce […]Read Post ›