Sigurimi, degradimi i një rrjeti (bashkëpunëtorët e Sigurimit në Portin e Durrësit dhe një histori domethënëse)…

Mark Brunga Tashmë flitet shumë për hapjen e dosjeve, por megjithë shfryrjen e pritshme të mërive, shumë persona do të mbeten të befasuar se nga kush janë spiunuar në atë periudhë. Deri vëllai vëllanë, i fejuari të fejuarën dhe familjen e saj, gruaja burrin… Madje në një familje durrsake, sipas oficerëve të shërbimeve, tre vëllezër […]Read Post ›