Të gjithë ministrat me charter, ja udhëtimet e Tahirit, Gjiknurit, Beqajt, Klosit, Ahmetajt dhe Ballës, anëtarët e kabinetit më shumë jashtë se në detyrë.

E gjithë qeveria në charter. Të gjithë ministrat në fluturim, ku një udhëtim kushton 50 mijë euro. Kryefinancieri i ri Arben Ahmetaj mund të jetë një rekordmen i fluturimeve luksoze me paratë e shqiptarëve apo të biznesmenëve gjysmë të padukshëm, por nuk është kurrsesi anëtari i vetëm i qeverisë “Rama”, që ka fluturuar me charter. […]Read Post ›