Ish-spiuni grek “Gjithë ç’bëra, e bëra për Greqinë dhe tani, nuk marrin fare parasysh që jam një grek, duke bërë sikur s’më njohin”

  Një i moshuar nga Himara ka ndërruar jetë në Igumenicë në kushte ekstreme varfërie dhe braktisjeje edhe nga shteti grek të cilin ai ëndërronte ta respektonte më së paku duke i dhënë shtetësinë që kërkonte prej dekadash. Lukas Kristidis, 89 vjeçar, i lindur ne Drimadhë të Himarës, ka vuajtur 28 vite burgim në regjimin […]Read Post ›