Qeveria Rama në mbështetje të projektit të vjetër serbo-rus.

Shkruan prof.Dr. Eshref Ymeri Në internet, lexova analizën e zotërisë Lumir Abdixhiku, me temë “Projekti ynë”. Më bënë shumë përshtypje dy paragrafet e para të kësaj analize: “Skandaloze, në secilin vlerësim të mundshëm, nga secili këndvështrim i mundshëm, mbetet nënshkrimi i marrëveshjes në mes të ministres për Zhvillim Ekonomik të Shqipërisë, Brunilda Paskali, dhe sekretarit […]Read Post ›