Kandidatët për Deputetë të Partisë Socialiste, pa emra, pa personalitete, thjesht servilët e kryetarit të Partisë Jakup B. GJOÇA

Jakup B. GJOÇA Kandidatët për deputetë të PS për parlamentin e ri 2017-2021 janë (gati 90 %) anonimë për Shoqërinë Cilive. Pa asnjë kontribut shoqëror. Pa asnjë aktivitet partiak. Pa asnjë personalitet intelektual. Madje, edhe po të pyesësh në lagjen ku jetojnë, me emra nuk i njohin as konshiu përballë. Kryetari i PS, Edi Rama, […]Read Post ›

ATE QE NUK E BEN SHTETI.

Postuar fillimisht tek AL in Sweden.:
Miku i jone,Katan Trebeshina,shqiptari nga Permeti i cili jeton prej shume vitesh se bashku me familjen e tiij ne Gjermani, merr persiper me shpenzimet e veta te kuroje vajzen e vogel 3 vjecare te familjes Jahja nga Kurbini,mbas vdekjes se motres se saj vetem 7 vjec nga uria dhe…