Masakra komuniste e nëntorit 1944 në Tiranë u urdhërua nga Enver Hoxha dhe jugosllavi Vojo Todoroviçi.

Masakra komuniste e nëntorit 1944 në Tiranë u urdhërua nga Enver Hoxha dhe jugosllavi Vojo Todoroviçi Në tetor-1944 në qytetin e Tiranës komunistët shkaktuan një terror të madh në radhët e kundërshtarëve të tyre. Pikërisht në zonat e braktisura, njësitë luftarake komuniste kryen edhe masakrat mbi shtresën elitare shqiptare, kryesisht ushtarakë, profesorë, tregtarë, etj. Grupet […]Read Post ›

Faleminderit per asistencen por dosja “Albanien Noriega”eshte kopsitur ne 4 vite nga Lulezim Basha e PD-ja.

Vetingun politik ,moral dhe ekonomik e ka bere me kohë Lulzim Basha dhe PD. Albina Deda Gjocaj/ ——————————————— (E verteta ne vend te retorikes) Sot kryefjale eshte vettingu. FBI,ambasadore,testi mekanik i hashashisteve police te Sajmir Tahirit…etj. etj. Miq. As Krishti e Muhameti nuk jane keta dy kapterra specialiste qe tundin duart me Haki Drogen, mekembesin […]Read Post ›