Rama iu dorëzoi deputetëve holandezë dosjen me fakte të falsifikuara…

Një delegacion deputetësh për mbledhjen e fakteve nga Parlamenti hollandez mbërriti në Tiranë për të mbledhur të dhëna në lidhje me përparimin e vërtetë të Shqipërisë pas publikimit të progres-raportit nga Komisioni Evropian. Exit.al ka marrë materialin që qeveria shqiptare i ka dhënë delegacionit prej shtatë deputetësh hollandez, mes të vilëve kishte dhe përfaqësues nga të katërta partitë […]Read Post ›

Parashikimi i frikshëm i OKB: Popullsia shqiptare rrezikon të shkojë në 860 mijë banorë.

Shqipëria është nga të paktat vende në Europë që do përjetojë një tranzicion të trishtë të popullisë. Shekulli në të cilin jetojmë do të mbyllet me rezultate fatale të popullisë së vendit sipas projeksioneve të reja te Departamentit të Popullsisë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara, të publikuara në faqen zyrtare të këtij institucioni ndërkombëtare. […]Read Post ›